over manege Sanninghoeve...


De manege Sanninghoeve van de familie Algra is een echt familie bedrijf. Vanuit de manege worden zomer's buitenritten georganiseerd door de mooie uitgestekte natuur. In de winter wordt er in de overdekte manege gereden. Manege Sanninghoeve beschikt over betrouwbare pony's, veel Friese paarden en enkele KWPN paarden. Het Friese paard staat bij ons centraal. De paarden zijn door ons zelf gefokt en beleerd en sommige manegepaarden zijn in de wedstrijden uitgebracht. U mag natuurlijk ook uw eigen paard meenemen.

Manege Sanninghoeve heeft twee rijhallen, waarvan één grote nieuwe van 25x60 meter en een kleinere binnenbak van 18x50 en een grote buitenbak. Uiteraard is onze manege voorzien van een veiligheidscertificaat en hebben wij gediplomeerde instructeurs. U kunt bij Manege Sanninghoeve veilig leren paardrijden en mennen onder deskundige begeleiding. Manege Sanninghoeve is gelegen aan de rand van Oudega(Smallingerland) in het prachtige natuurgebied aan de rand van nationaal park De Âlde Feanen. Manege Sanninghoeve is een veelzijdig bedrijf waar gezelligheid en sportiviteit centraal staat. Dus als je nu fanatiek wilt rijden of voor de gezelligheid wilt rijden maakt hier niet uit. Wij vinden het belangrijk dat mensen het bij ons naar hun zin hebben en met plezier veilig kunnen leren paardrijden of mennen. Manege Sanninghoeve organiseert daarom veel activiteiten zoals; onderlinge dressuurwedstrijden, spring- en familiewedstrijden. In de vakantie's houden wij ponydagen. Voor de volwassenen organiseren we buitenritten in de zomer en natuurlijk kunt u ook altijd aan onze manegelessen deelnemen. Voor rondritten of speciale gelegenheden zoals trouwerijen is er de mogelijkheid om een koets inclusief koetsier te huren.

Verder beschikken wij over 4 kamers gelegen boven in onze nieuwe lokatie. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden, bedlinnen en een handdoekpakket en zijn netjes ingericht met uitzicht over de nieuwe rijhal. 1 van de 4 kamers beschikt over eigen douche, toilet, keuken en eigen tv, de andere 3 beschikken over toilet boven. Het ontbijt word beneden geserveerd in onze sfeervolle kantine. Daar kunt ook heerlijk lezen, tv kijken en natuurlijk een drankje nuttigen. Vanaf onze lokatie kunt u heerlijk wandelen, fietsen of met het paard er op uit. Bij ons kunt u ook met de koets een rit maken en met een les of buitenrit mee als u wilt.
Onze lokatie bied dus vele mogelijkheden en natuurlijk kunt u ook uw paard meenemen op vakantie!